Aandelen Wal-Mart kopen

Wil je beleggen in Wal-Mart aandelen? Op deze pagina kan je direct Wal-Mart aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wal-Mart. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wal-Mart raadplegen. Wal-Mart is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WMT.

Actuele koers van het aandeel Wal-Mart

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wal-Mart. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Wal-Mart?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wal-Mart? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Wal-Mart aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wal-Mart kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0,50 + $0,004 per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Over het bedrijf Wal-Mart

Wie kent niet de Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart, in 1962 opgericht door Sam Walton. Het bedrijf is sinds 1972 op de beurs actief. Wal-Mart geldt als zowel de grootste particuliere werkgever als het grootste detailhandelsconcern ter wereld.

Wal-Mart is eigenaar van Sam’s Club en heeft een kleine 12.000 winkels in 28 verschillende landen. Iets meer dan de helft van deze winkels vind je in het buitenland. Wal-Mart is Mexico als Walmex actief, terwijl het in Engeland bekend staat als Asda. Best Price is de benaming die in Japan en India gebruikt wordt. De activiteiten van Wal-Mart zijn onderverdeeld in drie onderdelen: Wal-Mart U.S., Sam’s Club en Wal-Mart International. Wal-Mart bedient zich van verschillende verkoopkanalen als supercenters, supermarkten, warenhuizen en cash-and-carry winkels.