Aandelen Wal-Mart kopen

Wil je beleggen in Wal-Mart aandelen? Op deze pagina kan je direct Wal-Mart aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wal-Mart. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wal-Mart raadplegen. Wal-Mart is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WMT.

Waar kan je Wal-Mart aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wal-Mart kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wal-Mart?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wal-Mart. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wal-Mart?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wal-Mart? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Wal-Mart

Wie kent niet de Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart, in 1962 opgericht door Sam Walton. Het bedrijf is sinds 1972 op de beurs actief. Wal-Mart geldt als zowel de grootste particuliere werkgever als het grootste detailhandelsconcern ter wereld.
Wal-Mart is eigenaar van Sam’s Club en heeft een kleine 12.000 winkels in 28 verschillende landen. Iets meer dan de helft van deze winkels vind je in het buitenland. Wal-Mart is Mexico als Walmex actief, terwijl het in Engeland bekend staat als Asda. Best Price is de benaming die in Japan en India gebruikt wordt. De activiteiten van Wal-Mart zijn onderverdeeld in drie onderdelen: Wal-Mart U.S., Sam’s Club en Wal-Mart International. Wal-Mart bedient zich van verschillende verkoopkanalen als supercenters, supermarkten, warenhuizen en cash-and-carry winkels.