Aandelen Walgreen kopen

Wil je beleggen in Walgreen aandelen? Op deze pagina kan je direct Walgreen aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Walgreen. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Walgreen raadplegen. Walgreen is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WBA.

Waar kan je Walgreen aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Walgreen kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Walgreen?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Walgreen. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Walgreen?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Walgreen? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Walgreen

Walgreen wordt algemeen gezien als een van de grootste drogisterijketens die de Verenigde Staten rijk is. Nadat in 2014 Boots Alliance overgenomen werd, ontstond de naam die ook nu nog gevoerd wordt: Walgreen Boots Alliance. Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Deerfield in Illinois.
Charles Rudolph Walgreen richtte in 1901 in Chicago de voorloper op van wat nu Walgreen is. Ondertussen heeft het ruim 13.000 filialen verdeeld over 111 verschillende landen. De werkzaamheden worden uitgevoerd onder bekende winkelnamen als bijvoorbeeld Walgreens, Duane Reade, Boots, en ook Alliance Healthcare.