Aandelen Wallenstam kopen

Wil je beleggen in Wallenstam aandelen? Op deze pagina kan je direct Wallenstam aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wallenstam. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wallenstam raadplegen. Wallenstam is een aandeel uit Zweden. Het aandeel wordt verhandeld in SEK aan de Stockholm Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WALL-B.ST.

Waar kan je Wallenstam aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wallenstam kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SEK 400 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wallenstam?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wallenstam. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wallenstam?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wallenstam? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wallenstam is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wallenstam.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wallenstam

Wallenstam is een woningbedrijf in Gothenburg dat in 1944 het levenslicht zag. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op de Nasdaq in Stockholm. Behalve in Gothenburg is het bedrijf ook actief in onder meer de Zweedse plaatsen Helsingborg en Uppsala, net als in de Zweedse hoofdstad Stockholm.  Op de beurs van Stockholm staan de aandelen overigens genoteerd als WALL-B.
Bekende dochters van Wallenstam zijn Svenski, NaturEnergi AB, Wallenstam Bosrad, Wallenstam Fastghet en Hakensas Kraft. Wallenstam is overigens wel meer dan een bedrijf dat aan gebouwenbeheer doet. Zo wordt nauw met steden samengewerkt om zoveel mogelijk veilige plaatsen en wijken te realiseren, oorden waar mensen graag wonen, werken en die ze graag bezoeken.