Aandelen Wartsila kopen

Wil je beleggen in Wartsila aandelen? Op deze pagina kan je direct Wartsila aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wartsila. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wartsila raadplegen. Wartsila is een aandeel uit Finland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Nasdaq Helsinki. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WRTV1.HE.

Waar kan je Wartsila aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wartsila kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wartsila?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wartsila. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wartsila?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wartsila? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wartsila is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wartsila.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wartsila

Wartsila is een bekend Fins concern. Het is vooral gespecialiseerd in dieselmotoren en scheepsschroeven voor grotere schepen en  voor elektrische centrales. In Helsinki staat het hoofdkwartier van deze onderneming. De aandelen staan op de beurs in Helsinki genoteerd onder de noemer WRT1V.
Wartsila Italia en Eniram zijn bekende dochterondernemingen van het bedrijf. Wartsila is overigens al in 1834 opgericht. Toen was het een werkplaats met zaagmolen in Wartsila, een plaats in de regio Noord Karelië. De aandelen van het bedrijf worden als OMX verhandeld op de beurs in Helsinki.