Aandelen Waste Management kopen

Wil je beleggen in Waste Management aandelen? Op deze pagina kan je direct Waste Management aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Waste Management. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Waste Management raadplegen. Waste Management is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WM.

Waar kan je Waste Management aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Waste Management kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Waste Management?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Waste Management. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Waste Management?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Waste Management? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Waste Management

Waste Management is een Amerikaans bedrijf voor afvalbeheer. Het biedt afval- en milieudiensten in met name Noord Amerika en werd opgericht in 1968. Het hoofdkantoor van Waste Management staat in Houston, Texas en de aandelen worden openbaar verhandeld op de NYSE als WM.
Waste Management houdt zich bezig met afval, recycling, tuinafval, transportverwerking en de verwijdering van materialen. Het verhuurt bovendien producten als draagbare toiletten en levert daarnaast beveiligingsdiensten. Waste Management heeft tussen de 300 en 400 overslagstations en bijna 300 stortplaatsen en rond de 150 recyclinginstallaties. De onderneming biedt milieudiensten aan bijna 21 miljoen particulieren en bedrijven en heeft de grootste vrachtwagenvloot van bedrijven die actief zijn in de afvalindustrie.