Aandelen Waters kopen

Wil je beleggen in Waters aandelen? Op deze pagina kan je direct Waters aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Waters. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Waters raadplegen. Waters is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WAT.

Waar kan je Waters aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Waters kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Waters?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Waters. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Waters?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Waters? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Waters

Waters Corporation levert zowel laboratoriumapparatuur, software als verbruiksartikelen zoals bijvoorbeeld kolommen die in combinatie met de apparaten gebruikt kunnen worden. Als specialisaties gelden vooral chromatografie en massa spectrometrie. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Waters verhandeld als WAT.
Het hoofdkwartier van Waters vind je in Milford in Massachusetts en de alom bekende slogan van de onderneming is ‘The Science of what is Possible’. Chromotografie is overigens een scheidingstechniek waarmee mengsels van verschillende stoffen gescheiden kunnen worden in hun samenstellende componenten. Massaspectrometrie is een techniek om isotopen, moleculen en molecuul complexen te identificeren, kwalificeren en profileren.