Aandelen WBC kopen

Wil je beleggen in WBC aandelen? Op deze pagina kan je direct WBC aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in WBC. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel WBC raadplegen. WBC is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WBC.CHA.

Waar kan je WBC aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel WBC kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel WBC?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel WBC. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in WBC?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van WBC? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in WBC is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in WBC.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over WBC

WBC staat voor Westpac en dit is een grote bank in Australië. De hoofdzetel staat in Sydney. WBC wordt gezien als de tweede bank van Nieuw Zeeland. De WBC bank is ontstaan uit de Bank of New South Wales, een bank die al in 1817 opgericht werd. 
In 2008  fuseerde de Bank of New South Wales met de St. George Bank en zo ontstond de WBC, ofwel Westpac. De St. George Bank en de Bank of Melbourne gelden thans als bekende dochterondernemingen van WBC. De aandelen van de bank zijn zowel genoteerd aan de ASX, de NZX en de New York Stock Exchange. Alle state branche van WBC vangt aan met nummer 03 of 73.