Aandelen Webster Financial kopen

Wil je beleggen in Webster Financial aandelen? Op deze pagina kan je direct Webster Financial aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Webster Financial. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Webster Financial raadplegen. Webster Financial is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WBS.

Waar kan je Webster Financial aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Webster Financial kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Webster Financial?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Webster Financial. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Webster Financial?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Webster Financial? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Webster Financial

Webster Financial is een Amerikaanse handelsbank. Het hoofdkantoor van de bank vind je in Waterbury in Connecticut. Ondertussen is de bank gegroeid naar 177 vestigingen met meer dan 300 geldautomaten in Connecticut, Massachusetts, Rhode Islands en Westchester County. De aandelen worden openbaar verhandeld als WBS op de New York Stock Exchange.
De bank zag in 1935 het levenslicht en werd opgericht door Harold Webster Smith. De bank heette toen nog First Federal Savings of Waterbury in Connecticut. Bijzonder; de oprichter van de bank was pas 24 lentes jong toen hij de bank begon.