Aandelen Weibo kopen

Wil je beleggen in Weibo aandelen? Op deze pagina kan je direct Weibo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Weibo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Weibo raadplegen. Weibo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WB.

Waar kan je Weibo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Weibo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Weibo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Weibo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Weibo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Weibo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Weibo

Weibo is een Chinese microblogwebsite die gelanceerd werd door Sina Corporation in het jaar 2009. Ondertussen is het een van de grootste social media platform van China, met zo’n 445 miljoen maandelijkse gebruikers. Vanaf de start bleek Weibo een schot in de roos en in 2018 was de marktwaarde al de 30 miljard dollar gepasseerd, met name door de zeer lucratieve advertentieverkoop.
Aandelen van Weibo staan als WB genoteerd aan de Nasdaq. Weibo is zeer actief wat betreft het voorkomen van uitingen die niet geschikt zij voor jeugdige kijkers. Dit doet men via The Blue Plan.