Aandelen Weingarten Realty kopen

Wil je beleggen in Weingarten Realty aandelen? Op deze pagina kan je direct Weingarten Realty aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Weingarten Realty. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Weingarten Realty raadplegen. Weingarten Realty is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WRI.

Waar kan je Weingarten Realty aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Weingarten Realty kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Weingarten Realty?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Weingarten Realty. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Weingarten Realty?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Weingarten Realty? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Weingarten Realty

Weingarten Realty is een vastgoed beleggingsfonds dat investeert in winkelcentra en dat doet het hoofdzakelijk in het zuidelijke deel van de Verenigde Staten. Ankerwinkels bij Weingarten Realty zijn met name supermarkten. Op de laatste dag van 2019 had Weingarten een belang in 170 panden en de beschikking over 325 miljoen vierkante voet aan winkelruimte.
De aandelen Weingarten Realty worden openbaar verhandeld als WRT op de New York Stock Exchange, Weingarten werd opgericht in 1948 en heeft het hoofdkwartier gevestigd in Houston, Texas. Weingarten Nostat en WRI Raleigh zijn bekende dochterondernemingen van deze onderneming.