Aandelen Weir kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Weir aandelen? Op deze pagina kan je direct Weir aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Weir. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Weir raadplegen. Weir is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WEIR-L.

Waar kan je Weir aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Weir kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Weir?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Weir. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Weir?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Weir? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Weir is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Weir.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Weir

Weir is een Brits ingenieursbureau met domicilie in het Schotse Glasgow. Het staat aan de Londen Stock Exchange met de aandelen genoteerd en is eveneens een FTSE 250 component. Op de beurs van Londen gaan de aandelen weg onder de aanduiding WEIR. Weir zag in 1871 al het levenslicht en het heeft in Esco Corporation een bekende dochteronderneming.

Weir is actief in meer dan zeventig landen en biedt diensten binnen de markten van mijnbouw, olie, gas en elektriciteit. De broers George en James Weir richtten het bedrijf op. De onderneming kreeg bekendheid door tal van uitvindingen op het gebied van pompapparatuur voor met name de Clyde scheepswerven.

aandeel weir kopen