Aandelen Wells Fargo kopen

Wil je beleggen in Wells Fargo aandelen? Op deze pagina kan je direct Wells Fargo aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wells Fargo. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wells Fargo raadplegen. Wells Fargo is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WFC.

Waar kan je Wells Fargo aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wells Fargo kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wells Fargo?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wells Fargo. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wells Fargo?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wells Fargo? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Wells-Fargo

Wells Fargo is een Amerikaans bank die met een balanstotaal van 1900 miljard dollar de derde bank van Amerika genoemd mag worden. De bank richt zich met name op particulieren en heeft 8700 filialen in het Westen en Noordwesten van Amerika en in het buitenland.
De bank wordt ook geroemd om de online dienstverlening. De bank werd al in 1852 opgericht door dezelfde mensen die ook American Express oprichtten. Overigens was aanvankelijk sprake van een transporteur van waardevolle spullen als bijvoorbeeld goud. Wells Fargo’s roots liggen in San Francisco en motto is ‘Together we’ll go Far’.