Aandelen Welltower kopen

Wil je beleggen in Welltower aandelen? Op deze pagina kan je direct Welltower aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Welltower. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Welltower raadplegen. Welltower is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WELL.

Waar kan je Welltower aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Welltower kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Welltower?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Welltower. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Welltower?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Welltower? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Welltower

Welltower is een bekende beleggingstrust in onroerend goed. De onderneming investeert met name in seniorenwoningen, assistentiewoningen en in wat men noemt geheugenzorggemeenschappen, zoals dat ook geldt voor post acute zorginstellingen en medische kantoorgebouwen.
De onderneming bezit ook ziekenhuizen en andere instellingen binnen de zorg buiten de grenzen van Amerika. Op de New York Stock Exchange worden de aandelen van Welltower openbaar verhandeld als WELL. Het hoofdkwartier bevindt zich in Toledo, Ohio en het bedrijf zag in 1970 het levenslicht. Bekende dochter van Welltower is Healthcare Property Managers of America.