Aandelen Wendel kopen

Wil je beleggen in Wendel aandelen? Op deze pagina kan je direct Wendel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wendel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wendel raadplegen. Wendel is een aandeel uit Frankrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Euronext Parijs. Het bedrijf is te vinden onder het symbool MF.PA.

Waar kan je Wendel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wendel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€4 + 0,05% per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum
€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Wendel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wendel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wendel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wendel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wendel is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wendel.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wendel

De Franse onderneming die luistert naar de naam Wendel is een alom gerespecteerde investeringsmaatschappij. De onderneming wordt geleid door André François Poncet. De aandelen worden verhandeld op Euronext,de aandelenbeurs in Parijs en dat onder de aanduiding MF. Oprichter van Wendel was, en dat is niet echt verrassend, Jean Martin Wendel. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Ile-de-France.
 
Allied Universal is een zeer bekende dochteronderneming van Wendel. Dochterbedrijven zijn ook Parent Sant, Oranje Nassau Group en Sofisamc. Wendel is overigens ook  een CAC Mid 60 component geworden ondertussen.