Aandelen Wendy’s Company kopen

Wil je beleggen in Wendy’s Company aandelen? Op deze pagina kan je direct Wendy’s Company aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wendy’s Company. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wendy’s Company raadplegen. Wendy’s Company is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WEN.

Waar kan je Wendy’s Company aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wendy’s Company kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wendy’s Company?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wendy’s Company. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wendy’s Company?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wendy’s Company? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wendy’s Company

Wendy’s Company is de houdstermaatschappij van de alom bekende fastfoodketen Wendy’s. Je vindt de hoofdzetel van Wendy’s Company in Dublin, Ohio. De onderneming staat als WEN genoteerd op de Nasdaq.
Vanaf de oprichting van het bedrijf, al in 1884, kreeg het steeds verschillende namen als onder andere Deisel-Wemmer Co, DWG Corporation en Triarc Companies. Pas vanaf 2011 kreeg het de naam die het nu draagt. De frosty, frescata, bacon deluxe en de baconator zijn net als de big classic typische producten van Wendy’s. Niet voor niets is ‘Where’s the Beef’ de slogan van het succesvolle bedrijf.