Aandelen Wereldhave kopen

Wil je beleggen in Wereldhave aandelen? Op deze pagina kan je direct Wereldhave aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wereldhave. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wereldhave raadplegen. Wereldhave is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WHA.AS.

Waar kan je Wereldhave aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wereldhave kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Wereldhave?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wereldhave. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wereldhave?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wereldhave? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wereldhave is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wereldhave.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wereldhave

Wereldhave is een Nederlands beursgenoteerd bedrijf dat investeert in vastgoed. Wereldhave is opgericht in 1930 en belegt vooral in winkelcentra. De winst haalt Wereldhave uit de huuropbrengsten en de waardestijgingen van de gebouwen die het heeft.
De aandelen van deze Nederlandse onderneming worden verhandeld als WHA op de beurs in Amsterdam. In Haarlemmermeer – op Schiphol- is het hoofdkwartier van Wereldhave te vinden en in Wereldhave Belgium heeft het bedrijf een bekende dochteronderneming. Naast winkelcentra doet het ook in kantoren en behalve in Nederland wordt ook belegd in Frankrijk en België. Wereldhave is bekend omdat het bijna het gehele resultaat als dividend uitkeert aan de aandeelhouders.