Aandelen Wesco kopen

Wil je beleggen in Wesco aandelen? Op deze pagina kan je direct Wesco aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wesco. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wesco raadplegen. Wesco is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WCC.

Waar kan je Wesco aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wesco kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wesco?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wesco. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wesco?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wesco? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wesco

Wesco is de houdstermaatschappij voor Wesco Distribution, dat elektronica distribueert en ondernemingen allerlei diensten aanbiedt. Het hoofdkwartier vind je in Pittsburgh en Pennsylvania. Het bedrijf werd opgericht in 1922. Bekende dochter is Carlton-Bates Company en Wesco is een Fortune 500 bedrijf.
Wesco werkt voor 30.000 leveranciers en heeft zeker 70.000 klanten. Dit zijn met name overheden, telecommunicatiebedrijven en zeker ook een groot aantal nutsinstellingen. Wesco biedt eveneens logistieke diensten en beschikt over tien volledig geautomatiseerde distributiecentra en 500 vestigingen in Noord Amerika. Wesco is overigens ook een Russell 1000 component.