Aandelen Wesfarmers kopen

Wil je beleggen in Wesfarmers aandelen? Op deze pagina kan je direct Wesfarmers aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wesfarmers. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wesfarmers raadplegen. Wesfarmers is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WES.CHA.

Waar kan je Wesfarmers aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wesfarmers kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wesfarmers?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wesfarmers. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wesfarmers?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wesfarmers? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wesfarmers is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wesfarmers.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wesfarmers

Wesfarmers is een groot Australisch conglomeraat met het hoofdkwartier in het Australische Perth. Het bedrijf heeft belangen in met name detailhandel in Australië en Nieuw Zeeland en dan in het bijzonder chemicaliën, meststoffen, kolenwinning en industriële en veiligheidsproducten. De aandelen worden op de ASX beurs verhandeld als WES.
Het bedrijf kent een rijke geschiedenis en werd al in 1914 als een coöperatie die diensten en aan met name boeren aanbood, opgericht. Een bekende dochteronderneming van WesFarmers is Bunnings Warehouse. Wesfarmers geldt als de grootste particuliere werkgever van Australië met 220.000 medewerkers.