Aandelen Western Digital kopen

Wil je beleggen in Western Digital aandelen? Op deze pagina kan je direct Western Digital aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Western Digital. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Western Digital raadplegen. Western Digital is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WDC.

Waar kan je Western Digital aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Western Digital kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Western Digital?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Western Digital. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Western Digital?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Western Digital? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Western Digital

Western Digital is groot geworden door het produceren van harde schijven. Het geldt op dit gebied zelfs als de grootste ter wereld. Ook geniet het bedrijf bekendheid als producent van IC’s en opslagproducenten. Het hoofdkantoor van Western Digital vind je in Irvine.
Western Digital staat op de Nasdaq genoteerd als WDC en een zeer bekende dochter van Western Digital is SanDisk. Het bedrijf werd in 1970 opgericht als General Digital. Bovendien was het de eerste producent van de WD1402A en de eerste die met harde schijven kwam voor notebooks en laptops.