Aandelen Western Union kopen

Wil je beleggen in Western Union aandelen? Op deze pagina kan je direct Western Union aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Western Union. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Western Union raadplegen. Western Union is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WU.

Waar kan je Western Union aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Western Union kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Western Union?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Western Union. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Western Union?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Western Union? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Western Union

Western Union houdt zich met name bezig met financiële dienstverlening en met communicatie. De onderneming werd in de negentiende eeuw opgericht en was aanvankelijk een telegrafiebedrijf.
Western Union dankt de bekendheid met name aan het feit dat het bedrijf het mogelijk maakt om geld over te maken over heel de wereld zonder tussenkomst van een bank of andere financiële tussenpersoon. Van deze optie wordt vaak gebruik gemaakt in situaties van nood en als snelheid gewenst is. Het hoofdkantoor van Western Union is gevestigd in Denver, Colorado. Aandelen worden openbaar verhandeld als WU op de New York Stock Exchange. De kosten die je maakt als je werkt met Western Union gaat via het schijvensysteem.