Aandelen Wex kopen

Wil je beleggen in Wex aandelen? Op deze pagina kan je direct Wex aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wex. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wex raadplegen. Wex is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WEX.

Waar kan je Wex aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wex kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wex?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wex. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wex?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wex? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wex

Onderneming Wex staat alom bekend als een meer dan uitstekende aanbieder van betalingsverwerking en informatiebeheerservice. Het verricht de werkzaamheden voor met name commerciele partijen en de omvangrijke overheids vlotenindustrie van de Verenigde Staten. Behalve dat er diensten geleverd worden in Amerika, worden dezelfde diensten aangeboden in Canada, Zuid-Amerika, Europa, Azie en Australie,
De aandelen van WEX worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als WEX. In Portland, Maine staat het hoofdkantoor van Wex, dat in FleetOne een zeer bekende dochter heeft. Wex is een S&P 400 component.