Aandelen Weyerhaeuser kopen

Wil je beleggen in Weyerhaeuser aandelen? Op deze pagina kan je direct Weyerhaeuser aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Weyerhaeuser. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Weyerhaeuser raadplegen. Weyerhaeuser is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WY.

Waar kan je Weyerhaeuser aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Weyerhaeuser kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Weyerhaeuser?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Weyerhaeuser. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Weyerhaeuser?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Weyerhaeuser? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Weyerhaeuser

Weyerhaeuser is een bedrijf dat zich toe heeft gelegd op hout. Het beschikt over miljoenen hectare hout in zowel de Verenigde Staten als Canada, waar het gebruik maakt van een langlopende licentie.
Weyerhaeuser produceert zelf ook producten van hout. Behalve in hout geldt het ondertussen ook als een bedrijf dat zich bezighoudt met onroerend goed. In Seattle in Washington is het hoofdkantoor gevestigd en in Queen and Eastern Railroad heeft het een bekende dochteronderneming. Het bedrijf werd opgericht door Frederick Weyerhaeuser in 1904. Hij startte destijds de Weyerhaeuser Timber Group.