Aandelen WH Smith kopen

Wil je beleggen in WH Smith aandelen? Op deze pagina kan je direct WH Smith aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in WH Smith. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel WH Smith raadplegen. WH Smith is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE.     Het bedrijf is te vinden onder het symbool SMWL-L.

Waar kan je WH Smith aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel WH Smith kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel WH Smith?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel WH Smith. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in WH Smith?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van WH Smith? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in WH Smith is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in WH Smith.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over WH Smith

WH Smith, dat een rijke historie kent want het werd al in1792 opgericht, is een bekende detailhandelaar met hoofdkantoor in Swindon in Wiltshire. WH Smith heeft een keten van winkels in onder meer hoofdstraten, stations, luchthavens, havens, ziekenhuizen, autosnelwegen en verkoopt ook schrijfwaren, tijdschriften, kranten en entertainmentproducten.
Behalve al genoemde producten biedt WH Smith ook zoetwaren aan. De aandelen van de onderneming worden als SWH op de beurs in Londen verhandeld. Ondertussen beschikt het over meer dan 1300 locaties. Oprichter van de succesvolle onderneming was Henry Walton Smith.