Aandelen Wharf kopen

Wil je beleggen in Wharf aandelen? Op deze pagina kan je direct Wharf aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wharf. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wharf raadplegen. Wharf is een aandeel uit Hong Kong. Het aandeel wordt verhandeld in Hong Kong Dollar aan de HKEX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool 0004.HK.

Waar kan je Wharf aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wharf kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5,50
0,15% met HKD 50 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wharf?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wharf. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wharf?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wharf? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wharf is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wharf.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wharf

Wharf werd in 1886 in Hongkong opgericht. De onderneming deed aanvankelijk, en dat is gezien de naam niet zo verwonderlijk,  in werf- en haven opslag. Moederbedrijf van Wharf is Wheelock and Company en het bedrijf is opgericht door Yue Kong Pao. Het hoofdkantoor van Wharf vind je in Hong Kong. Bekende dochters zijn WTT HK en Hactl.
 
De onderneming kreeg pas in 1986 de huidige naam nadat het eerst als The Hong Kong and Kowloon Wharf and Godown Company. Belangrijkste aandeelhouder van Wharf – dat letterlijk dus scheepswerf heet- f is Wheelock & Co.