Aandelen Whirlpool kopen

Wil je beleggen in Whirlpool aandelen? Op deze pagina kan je direct Whirlpool aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Whirlpool. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Whirlpool raadplegen. Whirlpool is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WHR.

Waar kan je Whirlpool aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Whirlpool kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Whirlpool?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Whirlpool. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Whirlpool?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Whirlpool? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Whirlpool

Whirlpool is een Amerikaanse fabrikant van huishoudelijke apparatuur. Het bedrijf werd in 1911 al opgericht en heeft het hoofdkantoor in Benton Charter Turnship in de staat Michigan. Aandelen van Whirlpool worden openbaar verhandeld als WHR op de New York Stock Exchange. Bekende dochters van Whirlpool zijn onder meer Indesit, Maytag, Bauknecht en Jenn Air.
Whirlpool maakt en verkoopt met name grote witgoedproducten als bijvoorbeeld wasmachines, drogers, koelkasten, afwasmachines, magnetrons, ovens, kookplaten, koffiemachines en afzuigkappen. Overigens heette het bedrijf na de oprichting aanvankelijk Upton Machine Corporation. Nadat het vervolgens nog even Nineteen Hundred Corporation heette werd in 1958 gekozen voor de naam Whirlpool.