Aandelen Whitbread kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in Whitbread aandelen? Op deze pagina kan je direct Whitbread aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Whitbread. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Whitbread raadplegen. Whitbread is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WTB-L.

Waar kan je Whitbread aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Whitbread kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel Whitbread?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Whitbread. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Whitbread?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Whitbread? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Whitbread is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Whitbread.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Whitbread

Whitbread staat bekend vanwege de hotels en restaurantbedrijven die het bezit en is met het hoofdkwartier gevestigd in Houghton Regis in Bedfordshire in Engeland. Aanvankelijk was Whitbread een brouwerij, zo rond 1780 zelfs de grootste ter wereld. Op de beurs in Londen staan de aandelen van de onderneming aangeduid als WTB.

Samuel Whitbread richtte het bedrijf op, dat in Premier Inn een bekende dochter heeft. Grootste eigendom van Whitbread is wel de Premier Inn met 785 hotels en in totaal 72.000 kamers. Bekende merken van Whitbread zijn Beefeater en Brewers Fyne. Whitbread is een FTSE 100 component en verkocht in 2019 Costa Coffee aan Coca-Cola.

aandeel whitebread kopen