Aandelen Whiting Petroleum kopen

Wil je beleggen in Whiting Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Whiting Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Whiting Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Whiting Petroleum raadplegen. Whiting Petroleum is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WLL.

Waar kan je Whiting Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Whiting Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Whiting Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Whiting Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Whiting Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Whiting Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Whiting Petroleum

Whiting Petroleum is een onderneming die zich bezighoudt met de exploratie van koolwaterstoffen. Het merendeel van de werkzaamheden vindt plaats in Delaware, het hoofdkantoor daarentegen vind je in Denver, Colorado. De aandelen Whiting worden openbaar verhandeld als WLL op de New York Stock Exchange.
In Whiting USA Trust II en Equito Oil Co heeft het bekende dochterondernemingen. Whiting Petroleum werd in 1980 gesticht door Kenneth Whiting en Bert Ladd. In 2017 verkocht Whiting Petroleum de aandelen in Fort Berthold in North Dakota. Daarmee was een bedrag van 500 miljoen dollar gemoeid.