Aandelen WienerBerger kopen

Wil je beleggen in WienerBerger aandelen? Op deze pagina kan je direct WienerBerger aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in WienerBerger. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel WienerBerger raadplegen. WienerBerger is een aandeel uit Oostenrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Wiener Börse. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WIE.VI.

Waar kan je WienerBerger aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel WienerBerger kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel WienerBerger?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel WienerBerger. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in WienerBerger?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van WienerBerger? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in WienerBerger is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in WienerBerger.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wiener Berger

Wiener Berger is een wereldwijd actief Oostenrijks bedrijf dat zich specialist mag noemen in het produceren en verhandelen van bouwmaterialen. Het bedrijf is vooral bekend van de productie van dakpannen en bakstenen. Het hoofdkwartier staat in Wenen, ook de plek waar het bedrijf werd gesticht. 
De aandelen van Wiener Berger worden als WIE verhandeld op de beurs in Wenen.  De onderneming werd in 1819 in Wenen opgericht en Tandach Gleinstätten geldt als een bekende dochteronderneming van Wiener Berger, zoals ook Pipelife dat is, Wiener Berger is eigenaar van verschillende steenfabrieken in Nederland en België en is eveneens in Amerika actief.