Aandelen Wiley kopen

Wil je beleggen in Wiley aandelen? Op deze pagina kan je direct Wiley aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wiley. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wiley raadplegen. Wiley is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool JWA.

Waar kan je Wiley aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wiley kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wiley?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wiley. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wiley?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wiley? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wiley

Wiley geniet bekendheid als uitgever van specifiek educatief en wetenschappelijke uitgaven. Wiley is met het hoofdkantoor gevestigd in de staat New Jersey en de aandelen worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange als JW.A.
Charley Wiley richtte de uitgeverij op en ondertussen heeft Wiley met Wiley-Blackwell, Wiley-VCH Verlag twee bekende en actieve dochterondernemingen. Specifiek leert Wiley trainingsmaterialen voor professionals en studenten in het hogere onderwijs en onderzoekers op het gebied van de wetenschappen. De boeken worden onder andere uitgegeven onder de noemers Jossey-Bass, Wrox Press, Wrightbooks, Howell Book House en Capstone.