Aandelen William Hill kopen

Wil je beleggen in William Hill aandelen? Op deze pagina kan je direct William Hill aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in William Hill. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel William Hill raadplegen. William Hill is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WMH-L.

Waar kan je William Hill aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel William Hill kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel William Hill?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel William Hill. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in William Hill?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van William Hill? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in William Hill is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in William Hill.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over William Hill

William Hill is een bekende bookmaker, die met het hoofdkantoor te vinden is in het Engelse Londen. Het is een FTSE 250 component en de aandelen worden verhandeld op de beurs in Londen onder de noemer WMH. William Hill is niet geheel verrassend oprichter van het bedrijf dat in Sportingbet en Grand Parade Limited bekende dochters heeft.
Hill begon al in 1934, een periode dat gokken in Engeland en veel andere landen nog verboden was. De bookmaker wisselde in de jaren die volgden regelmatig van eigenaar. Spears Holding nam het in 1971 in elk geval over van oprichter Hill. Willam Hill is wereldwijd actief en heeft ook een kantoor in Gibraltar. Het biedt weddenschappen via smartphone, internet en via speciale gelicentieerde wedkantoren.