Aandelen Williams Companies kopen

Wil je beleggen in Williams Companies aandelen? Op deze pagina kan je direct Williams Companies aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Williams Companies. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Williams Companies raadplegen. Williams Companies is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE>. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WMB.

Waar kan je Williams Companies aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Williams Companies kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Williams Companies?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Williams Companies. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Williams Companies?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Williams Companies? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Williams Companies

Williams Companies is een bekend Amerikaans energiebedrijf dat gevestigd is in Tusla, Oklahoma. Kernactiviteit is de verwerking en het transporteren van aardgas en extra activa voor de productie van elektriciteit en aardolie.
De onderneming is opgenomen in de Fortune 500 en aandelen van Williams Companies worden openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange onder de naam WMB. Het bedrijf werd in 1908 opgericht door de Williams Brothers in Fort Smith in Arkansas. Zij startten destijds een bedrijf in onder meer pijpleidingen. Ondertussen is het bedrijf een S&P 500 component geworden.