Aandelen Williams-Sonoma kopen

Wil je beleggen in Williams-Sonoma aandelen? Op deze pagina kan je direct Williams-Sonoma aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Williams-Sonoma. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Williams-Sonoma raadplegen. Williams-Sonoma is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WSM.

Waar kan je Williams-Sonoma aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Williams-Sonoma kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Williams-Sonoma?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Williams-Sonoma. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Williams-Sonoma?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Williams-Sonoma? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Williams-Sonoma

Williams Sonoma is een consumenten winkelbedrijf waar je speciaal keukenwaren en materialen voor woninginrichting kunt kopen. Het hoofdkantoor van Williams Sonoma is gevestigd in San Francisco, Californië. Ondertussen beschikt de onderneming over 625 locaties. De aandelen van Williams Sonoma worden openbaar verhandeld als WSM op de New York Stock Exchange.
Williams Sonoma geldt als een van de grootste retailers in Amerika. Het is sinds 2019 een Fortune 500 bedrijf dat in 2001 de eerste winkel in Toronto opende. Vervolgens breidde Williams Sonoma snel uit. Tegenwoordig heeft het zelfs een vestiging op de Filipijnen.