Aandelen Willis Towers Watson kopen

Wil je beleggen in Willis Towers Watson aandelen? Op deze pagina kan je direct Willis Towers Watson aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Willis Towers Watson. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Willis Towers Watson raadplegen. Willis Towers Watson is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in Dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WLTW.

Waar kan je Willis Towers Watson aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Willis Towers Watson kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Willis Towers Watson?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Willis Towers Watson. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Willis Towers Watson?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Willis Towers Watson? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Willis Towers Watson is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Willis Towers Watson.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Willis Towers Watson

Willis Tower Watson is een Brits internationaal en multinationaal opererend bedrijf in risicobeheer, een makelaardij, verzekeringen en daarnaast een adviesbureau. Willis Tower Watson geldt als de op twee na grootste verzekeringsmakelaar ter wereld. De aandelen van het bedrijf worden verhandeld als WLTW op de Nasdaq.
Hoofdkantoor van Willis Tower Watson is gevestigd in Londen en de onderneming werd opgericht in 2016. In Gras Savoye heeft het een bekende dochteronderneming. Willis Tower Watson werd onlangs overgenomen door AON. Daar was een bedrag van 30 miljard dollar mee gemoeid