Aandelen Wilmar International kopen

Wil je beleggen in Wilmar International aandelen? Op deze pagina kan je direct Wilmar International aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wilmar International. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wilmar International raadplegen. Wilmar International is een aandeel uit Singapore. Het aandeel wordt verhandeld in SGD aan de SGX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool F34.SGX.

Waar kan je Wilmar International aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wilmar International kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€5
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met SGD 5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wilmar International?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wilmar International. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wilmar International?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wilmar International? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wilmar International is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wilmar International.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wilmar International

Wilmar International werd opgericht in het jaar 1991 en geldt als toonaangevend in de agribusiness voor tenminste Azië. Wilmar International wordt bij de grootste beursgenoteerde bedrijven gerekend. Dit op basis van de marktkapitalisatie op de Singapore Exchange. Op dezelfde beurs van Singapore worden de aandelen van Wilmar International overigens verhandeld onder de noemer F34.
Ook het hoofdkwartier van deze sterk groeiende en succesvolle onderneming staat in Singapore en een bekende, zo niet de bekendste, dochterondernemer is Goodman Fielder. Wilmar International werd opgericht door Kuok Khoon Hong en Martua Sitoris.