Aandelen Wirecard kopen

Wil je beleggen in Wirecard aandelen? Op deze pagina kan je direct Wirecard aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wirecard. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wirecard raadplegen. Wirecard is een aandeel uit Duitsland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Frankfurt Stock Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WDI.DE.

Waar kan je Wirecard aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wirecard kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€3,90
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,09% met €6 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wirecard?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wirecard. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wirecard?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wirecard? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wirecard is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wirecard.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wirecard

Het Duitse bedrijf Wirecard is een wereldwijde actieve dienstverlener dat als technologiebedrijf omschreven kan worden en waarvan de roots in Duitsland liggen.  Het biedt betaal verwerkingssystemen, geeft kaarten uit en biedt daarnaast risico beheerdiensten. Wirecard staat echter vooral bekend als ontwikkelaar van een internet betaalsysteem onder, niet verrassend, de eigen naam.
 
Aandelen van Wirecard worden verhandeld als WD1 op de Deutsche Börse. Hoofdzetel van Wirecard staat in het Duitse Aschheim en het bedrijf werd op 1 januari 1999 actief, in München. Bekende dochters van Wirecard zijn Click2Play en Sort GmbH.