Aandelen Wisconsin Energy kopen

Wil je beleggen in Wisconsin Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Wisconsin Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wisconsin Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wisconsin Energy raadplegen. Wisconsin Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WEC.

Waar kan je Wisconsin Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wisconsin Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wisconsin Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wisconsin Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in Wisconsin Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wisconsin Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.;-center:

Over Wisconsin Energy

Wisconsin Energy wordt ook wel de WEC Energy Group genoemd. Het hoofdkantoor bevindt zich in Milwaukee in Wisconsin. Wisconsin Energy levert zowel elektriciteit als aardgas aan ruim 4 miljoen klanten in vier verschillende staten. De aandelen van de onderneming worden als WEC openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange.
Het bedrijf zag in 1987 het levenslicht. Bekende dochters zijn onder meer We Energies, Wisconsin Public Service Peoples Gas en Michigan Gas. Laatste grote overname was die in 2015, toen het Integrys Energy Group overnam voor ruim 9 miljard dollar.