Aandelen WisdomTree Investments kopen

Wil je beleggen in WisdomTree Investments aandelen? Op deze pagina kan je direct WisdomTree Investments aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in WisdomTree Investments. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel WisdomTree Investments raadplegen. WisdomTree Investments is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WETF.

Waar kan je WisdomTree Investments aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel WisdomTree Investments kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel WisdomTree Investments?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel WisdomTree Investments. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in WisdomTree Investments?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van WisdomTree Investments? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over WisdomTree Investments

Het in New York ‘geboren en getogen’ WisdomTree Investments verhandelt fondsen op de beurzen en is een alom geroemde en erkende fondsbeheerder. In juni van 2006 verhandelde het zijn eerste EFT’s en nu – veertien jaar later- geldt WisdomTree Investments als een bedrijf dat bij de top 10 hoort als het gaat om de grootste EFT-aanbieders in de Verenigde Staten.
WisdomTree Investments staat als WETF genoteerd aan de Nasdaq en zag het levenslicht in 2006. Bekende dochteronderneming van het bedrijf met roots in New York is de Thee Commodity Securities Limited.