Aandelen Wolters Kluwer kopen

Wil je beleggen in Wolters Kluwer aandelen? Op deze pagina kan je direct Wolters Kluwer aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wolters Kluwer. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wolters Kluwer raadplegen. Wolters Kluwer is een aandeel uit Nederland. Het aandeel wordt verhandeld in Euro aan de Amsterdam Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WKL.AS.

Waar kan je Wolters Kluwer aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wolters Kluwer kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€2,50 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,06% met €6 minimum
€4+ 0,04% en 0,24% servicefee
€6,50 + 0,1% en 0,18% servicefee
€5 + 0,06% service fee

Wat is de actuele koers van het aandeel Wolters Kluwer?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wolters Kluwer. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wolters Kluwer?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wolters Kluwer? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wolters Kluwer is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wolters Kluwer.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Wolters Kluwer

Wolters Kluwer is een Nederlandse uitgeverij die door talloze fusies van uitgeverij Kluwer en Wolters Samsom in 1987 zijn beslag kreeg. De aandelen van Wolters Kluwer worden als WKL verhandeld op de beurs in Amsterdam.
Wolters Kluwer heeft twee hoofdkantoren; een in Alphen aan den Rijn en een in Deventer. Bekende dochters van de uitgeverij zijn CT en Wolters Kluwer Canada. De uitgeverijen zijn apart van elkaar al vanaf 1836 actief. Tegenwoordig geeft het boeken uit, heeft het de beschikking over drukkerijen en maakt het reproducties van opgenomen media. Op de Euronext staan de aandelen genoteerd als WKL.