Aandelen Wood kopen

Wil je beleggen in Wood aandelen? Op deze pagina kan je direct Wood aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wood. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wood raadplegen. Wood is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WG-L.

Wat is de actuele koers van het aandeel Wood?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wood. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Wood?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wood? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Wood is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Wood.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Wood aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wood kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€4 + 0,05% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum

Over Wood

Wood staat voor de John Wood Group en is een multinational die actief is binnen de wereld van de energiediensten. Het hoofdkantoor vind je in het Schotse Aberdeen. De aandelen van het bedrijf worden zowel op de beurs in Londen als New York verhandeld. Bovendien staat het op de FTSE 250 index.
Ian Wood richtte het nu succesvolle bedrijf op. Dat deed hij in 1982 toen het zich afsplitste van J.W. Holdings, het destijds grootste vissersbedrijf in Schotland. Tijdens de start van de olie-industrie in de Noordzee, ergens in de zeventiger jaren van de vorige eeuw, diversifieerde het in de energiesector.