Aandelen Woodside Petroleum kopen

Wil je beleggen in Woodside Petroleum aandelen? Op deze pagina kan je direct Woodside Petroleum aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Woodside Petroleum. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Woodside Petroleum raadplegen. Woodside Petroleum is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WPL.CHA.

Wat is de actuele koers van het aandeel Woodside Petroleum?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Woodside Petroleum. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Woodside Petroleum?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Woodside Petroleum? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Woodside Petroleum is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Woodside Petroleum.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Woodside Petroleum aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Woodside Petroleum kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Over Woodside Petroleum

Woodside Petroleum is een zeer groot Australisch bedrijf dat olie produceert en exploiteert. Het geldt als de grootste exploitant van olie- en gasproducenten in Australië en het is daarnaast ook de grootste onafhankelijke en toegewijde onafhankelijke olie en gasmaatschappij van Australië. 
De aandelen van het bedrijf worden als WPL verhandeld op de ASX beurs. De onderneming werd gesticht in 1954 en het hoofdkwartier van Woodside Petroleum staat in het Australische Perth. Woodside Energy geldt als een belangrijke doctor van Woodside Petroleum, zoals ook Alcan dat is.