Aandelen Woolworths kopen

Wil je beleggen in Woolworths aandelen? Op deze pagina kan je direct Woolworths aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Woolworths. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Woolworths raadplegen. Woolworths is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WOW.CHA.

Wat is de actuele koers van het aandeel Woolworths?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Woolworths. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Wil je actief beleggen in Woolworths?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Woolworths? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Woolworths is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Woolworths.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

Wil je Woolworths aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Woolworths kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

Broker Kosten Aanmelden
€10 + 0,06% per transactie
€0 aan kosten per aandeel
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
0,15% met AUD 10 minimum

Over Woolworths

Het zeer bekende Woolworths is een Australische keten van supermarkten die weer in eigendom zijn van Woolworths Group. Iedereen in Australië heeft meer dan eens er zijn boodschappen gedaan. Het bedrijf werd in 1924 opgericht. Het heeft met Coles de leidende positie in de supermarktwereld van Australië heel stevig in handen. Sterker, het heeft tachtig procent van de Australische markt in handen. 
Het hoofdkantoor van Woolworths vind je overigens in Bella Vista in Argentinië. Het bedrijf werd gesticht op 5 december 1924 en Woolworths heeft ondertussen meer dan duizend locaties in gebruik.