Aandelen World Fuel kopen

Wil je beleggen in World Fuel aandelen? Op deze pagina kan je direct World Fuel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in World Fuel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel World Fuel raadplegen. World Fuel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INT.

Waar kan je World Fuel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel World Fuel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel World Fuel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel World Fuel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in World Fuel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van World Fuel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over World Fuel

World Fuel is opgericht in 1987. Dochter van het bedrijf is Carter Energy en moeder is World Fuel Services. World Fuel Services houdt zich bezig met energie en grondstoffen. Het dienstenbedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Miami.
World Fuel staat in de top 100 van Fortune 500 bedrijven en hoort dus bij de grootste Amerikaanse bedrijven. De aandelen van World Fuel worden overigens openbaar verhandeld als INT. World Fuel werd in 1984 opgericht. Bekende dochter is Multi Service Technology Solutions. World Fuel is een S&P 400 component.