Aandelen World Fuel kopen: analyse & koers

Wil je beleggen in World Fuel aandelen? Op deze pagina kan je direct World Fuel aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in World Fuel. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel World Fuel raadplegen. World Fuel is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool INT.

Waar kan je World Fuel aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel World Fuel kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel World Fuel?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel World Fuel. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in World Fuel?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van World Fuel? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse World Fuel

Sterke punten World Fuel

 • Wereldwijde aanwezigheid: World Fuel heeft een wereldwijde aanwezigheid en bedient klanten in verschillende industrieën, waaronder luchtvaart, scheepvaart en transport.
 • Verticaal geïntegreerde activiteiten: Het bedrijf is betrokken bij de hele waardeketen, van de inkoop en opslag van brandstoffen tot de distributie en verkoop ervan, wat hen een concurrentievoordeel geeft.
 • Solide netwerk van leveranciers: World Fuel heeft een uitgebreid netwerk van leveranciers van brandstoffen en andere energieproducten, waardoor ze kunnen profiteren van gunstige inkoopvoorwaarden.
 • Technologische innovatie: Het bedrijf blijft investeren in technologische oplossingen om processen te stroomlijnen en klantgerichte diensten aan te bieden, zoals geautomatiseerde betalingssystemen.
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen: World Fuel kan zich aanpassen aan veranderende marktomstandigheden en klantbehoeften, waardoor ze veerkrachtig zijn in een dynamische markt.

Zwakke punten World Fuel

 • Afhankelijkheid van marktschommelingen: World Fuel is afhankelijk van de prijsschommelingen in de energiemarkt, die van invloed kunnen zijn op hun inkomsten en winstgevendheid.
 • Risico’s in de operationele activiteiten: Als brandstofleverancier en distributeur heeft World Fuel te maken met operationele risico’s, zoals logistieke uitdagingen en kwaliteitscontrole van brandstoffen.
 • Regelgevingsrisico’s: Het bedrijf opereert in een sterk gereguleerde sector en moet voldoen aan milieuvoorschriften en andere wet- en regelgeving, wat compliance-uitdagingen met zich meebrengt.
 • Concurrentie in de markt: World Fuel opereert in een competitieve markt met andere brandstofleveranciers en distributeurs. Ze moeten zich onderscheiden en waarde toevoegen om klanten aan te trekken en te behouden.
 • Impact van geopolitieke ontwikkelingen: Geopolitieke gebeurtenissen en internationale handelsconflicten kunnen van invloed zijn op de brandstofprijzen en de vraag naar energieproducten, wat risico’s met zich meebrengt voor World Fuel.

Over World Fuel

World Fuel is opgericht in 1987. Dochter van het bedrijf is Carter Energy en moeder is World Fuel Services. World Fuel Services houdt zich bezig met energie en grondstoffen. Het dienstenbedrijf is met het hoofdkantoor gevestigd in Miami.

World Fuel staat in de top 100 van Fortune 500 bedrijven en hoort dus bij de grootste Amerikaanse bedrijven. De aandelen van World Fuel worden overigens openbaar verhandeld als INT. World Fuel werd in 1984 opgericht. Bekende dochter is Multi Service Technology Solutions. World Fuel is een S&P 400 component.

World Fuel

Wel of niet aandelen World Fuel kopen?

Zit je te twijfelen of je aandelen van World Fuel moet kopen? Laten we eens kijken naar een paar dingen voordat je een beslissing maakt.

World Fuel is een bedrijf dat gespecialiseerd is in energieoplossingen en brandstofdiensten. Ze bedienen verschillende industrieën, zoals de luchtvaart, scheepvaart en transport. Als je gelooft in de groei van de energiemarkt en interesse hebt in de brandstofsector, kan het investeren in World Fuel aantrekkelijk lijken.

Maar voordat je je geld investeert, is het belangrijk om de marktomstandigheden en de financiële gezondheid van het bedrijf te onderzoeken. Bekijk de prestaties van World Fuel in de afgelopen jaren, zoals de omzet- en winstgroei. Let ook op externe factoren, zoals prijsschommelingen in de energiemarkt en regelgeving, die van invloed kunnen zijn op het bedrijf.

Het is altijd verstandig om advies in te winnen bij een financieel adviseur voordat je besluit om aandelen van World Fuel te kopen. Zij kunnen je helpen om de risico’s en mogelijke rendementen beter te begrijpen.

Onthoud dat investeren altijd gepaard gaat met onzekerheid en dat het belangrijk is om je eigen onderzoek te doen voordat je een beslissing neemt.