Aandelen Worleyparsons kopen

Wil je beleggen in Worleyparsons aandelen? Op deze pagina kan je direct Worleyparsons aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Worleyparsons. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Worleyparsons raadplegen. Worleyparsons is een aandeel uit Australië. Het aandeel wordt verhandeld in Australische Dollar aan de ASX. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WOR.CHA.

Waar kan je Worleyparsons aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Worleyparsons kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
Freedom24 logoBeleg in aandelen & ETF's tegen voordelige tarieven en ontvang meer dan 8% rente over je saldo!
eToro-logo-aandelen €0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
Plus500-broker Beleg met een gratis demo in CFD aandelen (kopen/verkopen). 80% van de retailbeleggers verliest geld met CFDs.
DEGIRO aandelen beleggen Bij DEGIRO kan je goedkoop aandelen kopen & gratis in ETF's beleggen
Freedom finance aandelen Ontvang tot 5,8% rente over je tegoeden!
Scalable Capital aandelen kopen Zonder commissies aandelen kopen + 2,3% rente

Wat is de actuele koers van het aandeel Worleyparsons?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Worleyparsons. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Worleyparsons?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Worleyparsons? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Worleyparsons is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

 • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
 • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
 • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
 • Zet orders in op je beleggingen in Worleyparsons.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Analyse Worleyparsons

Sterke punten:

 • Wereldwijde aanwezigheid, met een sterke positie in Noord-Amerika en Australië
 • Diversificatie van diensten, inclusief engineering, procurement, en construction management
 • Ervaring in de olie- en gasindustrie, wat leidt tot een sterke reputatie en klantrelaties
 • Financiële stabiliteit, met een solide balans en een sterke kasstroom

Zwakke punten:

 • Gevoeligheid voor de cyclische aard van de olie- en gasindustrie, met risico’s bij dalende energieprijzen
 • Concurrentie van andere grote spelers in de engineering- en bouwindustrie
 • Risico’s van projectuitvoering, waaronder vertragingen, budgetoverschrijdingen en veiligheidsproblemen

aandeel worlayparsons kopen

Wel of niet aandelen Worleyparsons kopen?

Als je op zoek bent naar een belegging in de engineering- en bouwindustrie, dan is Worleyparsons een bedrijf dat je zou kunnen overwegen. Maar is het kopen van aandelen van dit bedrijf een goed idee? Hieronder vind je enkele belangrijke overwegingen om je te helpen bij het maken van je beslissing.

Een belangrijk voordeel van het beleggen in Worleyparsons is de wereldwijde aanwezigheid van het bedrijf, met een sterke positie in Noord-Amerika en Australië. Bovendien biedt Worleyparsons een diversificatie van diensten, waaronder engineering, procurement en construction management, wat betekent dat het bedrijf niet afhankelijk is van één enkele sector.

Echter, Worleyparsons is gevoelig voor de cyclische aard van de olie- en gasindustrie, wat betekent dat het bedrijf risico’s loopt bij dalende energieprijzen. Ook concurreert het bedrijf met andere grote spelers in de engineering- en bouwindustrie en zijn er risico’s verbonden aan projectuitvoering, waaronder vertragingen, budgetoverschrijdingen en veiligheidsproblemen.

Hoewel Worleyparsons financieel stabiel is, met een solide balans en een sterke kasstroom, is het belangrijk om je eigen onderzoek te doen en je beleggingsbeslissingen te baseren op je eigen financiële doelen en risicobereidheid.

Kortom, als je op zoek bent naar een belegging in de engineering- en bouwindustrie, dan is het kopen van aandelen van Worleyparsons het overwegen waard. Zorg er echter wel voor dat je rekening houdt met de risico’s die hieraan verbonden zijn.