Aandelen WPP kopen

Wil je beleggen in WPP aandelen? Op deze pagina kan je direct WPP aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in WPP. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel WPP raadplegen. WPP is een aandeel uit het Verenigd Koninkrijk. Het aandeel wordt verhandeld in Britse Pond aan de LSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WPP-L.

Waar kan je WPP aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel WPP kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
€3,90 per transactie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
0,1% met GBP 9 minimum
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel

Wat is de actuele koers van het aandeel WPP?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel WPP. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.


Hoe kan je actief beleggen in WPP?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van WPP? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in WPP is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in WPP.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over WPP

WPP is een Britse multinational dat zijn geld verdient met vooral advertenties en via het verzorgen van public relations. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in Londen, Engeland. Daarnaast is er nog een uitvoeringshoofdkantoor gevestigd in Ierland in Dublin om precies te zijn.
WPP is in het bezit van een aantal succesvolle bedrijven voor publicaties, PR en media en marktonderzoek en daaronder bevindt zich ook het bekende Ogilvy. De aandelen van WPP worden onder dezelfde naam verhandeld op de beurs in Londen. Het bedrijf werd in 1971 opgericht dor Martin Sonnell.