Aandelen WWE kopen

Wil je beleggen in WWE aandelen? Op deze pagina kan je direct WWE aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in WWE. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel WWE raadplegen. WWE is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel hwordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WWE.

Waar kan je WWE aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel WWE kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel WWE?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel WWE. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in WWE?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van WWE? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

86% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over WWE

WWE staat voor World Wrestling Entertainment. Het Amerikaanse media- en amusementsbedrijf heeft zich toegelegd op professioneel worstelen en het mag zich de grootste op dat gebied noemen. Eigenaar van de onderneming is Vince McMahon.
De aandelen van WWE worden als WWE openbaar verhandeld op de New York Stock Exchange en het hoofdkwartier van het bedrijf staat ui Stamford in Connecticut. De beelden van WWE worden ondertussen in maar liefst 170 landen bekeken, WWE biedt het in dertig talen aan en bedient zich van drie merken: Raw, Smack Down en Live. Daarnaast is er nog het opleidingsmerk NXT.