Aandelen Wyndham Destinations kopen

Wil je beleggen in Wyndham Destinations aandelen? Op deze pagina kan je direct Wyndham Destinations aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wyndham Destinations. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wyndham Destinations raadplegen. Wyndham Destinations is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WYND.

Waar kan je Wyndham Destinations aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wyndham Destinations kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wyndham Destinations?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wyndham Destinations. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wyndham Destinations?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wyndham Destinations? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over Wyndham Destinations

Wyndham Destinations is een Amerikaans timesharingbedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Orlando, Florida. De onderneming exploreert verschillende hotelmerken, en dat over heel de wereld. Wyndham Destinations is de houdstermaatschappij van RCI en een aantal andere bekende accommodatiemerken.
Wyndham Destinations werd in het jaar 2006 afgesplitst van Cendant Corporation en staat op de NYSE genoteerd onder de naam WYND en is bovendien een S&P 400 component. Het bedrijf werd overigens gesticht in 2006 en behalve RCI is ook Wyndham Vacation Ownership een bekende dochteronderneming. In 2018 splitsten Wyndham Worldwide en Wyndham Hotels and Resorts op en gingen verder als eigen bedrijf.