Aandelen Wynn Resorts kopen

Wil je beleggen in Wynn Resorts aandelen? Op deze pagina kan je direct Wynn Resorts aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Wynn Resorts. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Wynn Resorts raadplegen. Wynn Resorts is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool WYNN.

Waar kan je Wynn Resorts aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Wynn Resorts kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Wynn Resorts?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Wynn Resorts. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Wynn Resorts?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Wynn Resorts? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Wynn Resorts

Wynn resorts is een Amerikaans en beursgenoteerd bedrijf dat met het hoofdkantoor gezeteld is in Paradise. Wynn Resorts ontwikkelt en exploiteert high-end hotels in combinatie met casino’s.
Steve Wynn geldt als grondlegger van het succes van Wynn Resorts, dat al op tal van verschillende en bijzondere locaties resorts ontwikkelde. De onderneming werd in 2002 voor het eerst openbaar aangeboden op de Nasdaq. Het eerste project van Wynn Resorts was dat in Las Vegas, in 2005 om precies te zijn. Het eerste project kreeg opvolging in Macau. Nog steeds worden aandelen Wynn verhandeld op de Nasdaq en is Wynn Resorts een S&P 500 component.