Aandelen Xcel Energy kopen

Wil je beleggen in Xcel Energy aandelen? Op deze pagina kan je direct Xcel Energy aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Xcel Energy. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Xcel Energy raadplegen. Xcel Energy is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NasdaqGS. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XEL.

Waar kan je Xcel Energy aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Xcel Energy kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo€0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen€1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Xcel Energy?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Xcel Energy. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Xcel Energy?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Xcel Energy? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.82% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Xcel Energy

Xcel Energy is een nutsbedrijf met het hoofdkwartier in Minneapolis, Minnesota. De onderneming bedient ruim 3,3 miljoen klanten op het gebied van elektriciteit. Rond de 1,8 miljoen mensen nemen aardgas af van Xcel Energy. Xcel Energy levert met name aan Minnesota, Michigan, Wisconsin, North Dakota, South Dakota, Colorado, Texas en New Mexico.
Xcel Energy staat als XEL genoteerd op de Nasdaq en heeft ook een vermelding in de Nasdaq 100. Bovendien is het S&P 500 component. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar 1904, toen een voorloper van Xcel Energy het levenslicht zag.