Aandelen Xero kopen

Wil je beleggen in Xero aandelen? Op deze pagina kan je direct Xero aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Xero. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Xero raadplegen. Xero is een aandeel uit Nieuw-Zeeland. Het aandeel wordt verhandeld in NZD aan de New Zealand Exchange. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XRO.CHA.

Waar kan je Xero aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Xero kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.

BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.

Wat is de actuele koers van het aandeel Xero?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Xero. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Xero?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Xero? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Xero is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Xero.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

79% van de retailbeleggers verliest geld met CFD\\\’s.

Over Xero

Xero is een zeer bekend openbaar technologieonderneming in Nieuw Zeeland. De onderneming staat met de aandelen genoteerd aan de Australian Stock Exchange (de ASX). Xero is met name bekend vanwege de cloud gebaseerde boekhoudsoftware, geschikt voor specifiek het midden- en kleinbedrijf. De aandelen worden op de ASX overigens verhandeld onder de naam XRO.
Het hoofdkwartier van Xero vind je in Wellington, Nieuw Zeeland. Xero werd in 2006 opgericht door Rod Frury. Het bedrijf met meer dan drieduizend werknemers heeft in Hubdoc Inc en Max Solutions twee bekende en actieve dochterondernemingen.