Aandelen Xerox kopen

Wil je beleggen in Xerox aandelen? Op deze pagina kan je direct Xerox aandelen kopen. We vergelijken de verschillende brokers waar je kunt investeren in Xerox. Ook kan je hier de actuele koers van het aandeel Xerox raadplegen. Xerox is een aandeel uit de Verenigde Staten. Het aandeel wordt verhandeld in dollar aan de NYSE. Het bedrijf is te vinden onder het symbool XRX.

Waar kan je Xerox aandelen kopen?

Hieronder kan je zien bij welke brokers je het goedkoopste in het aandeel Xerox kunt beleggen. Door op aanmelden te drukken ga je direct naar de website van de broker.
BrokerKostenAanmelden
€0 aan kosten per aandeel. Je kapitaal loopt risico. Andere kosten van toepassing.
BUX logo €0 + je ontvangt een gratis aandeel
€0,50 + 0,25% conversie
binckbank aandelen €1 + 0,1% met €6 minimum
$0,01 met $5 minimum

Wat is de actuele koers van het aandeel Xerox?

Hieronder zie je de actuele koers van het CFD aandeel Xerox. Met de knoppen kan je direct een order plaatsen op het aandeel.

Hoe kan je actief beleggen in Xerox?

Wil je actief speculeren op het koersverloop van Xerox? Dat kan door gebruik te maken van CFD’s! Een goede partij om actief te beleggen in Google is Plus500. Bij deze broker profiteer je van de volgende voordelen:

  • Je betaalt geen commissies op je beleggingen.
  • 100% Nederlandstalige & gebruiksvriendelijke software.
  • Dankzij de hefboom kan je ook met kleine bedragen beleggen.
  • Zet orders in op je beleggingen in Google.

Gebruik de onderstaande knop om direct een gratis demo account te openen bij Plus500:

80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.80% van de retailbeleggers verliest geld met CFD beleggingen.

Over het bedrijf Xerox

Xerox is een bekend en wereldwijd actieve Amerikaanse onderneming. Het biedt al heel lang producten en diensten aan op het gebied van beheer en reproducties van documenten.
Xerox wordt openbaar verhandeld op de NYSE als XRX en is met het hoofdkantoor gevestigd in Norwalk, Connecticut. Xerox werd in 1906 opgericht door Joseph C. Wilson. Het bedrijf heette aanvankelijk Haloid. Toen de onderneming er in slaagde het patent op xerografische processen over te nemen van het destijds met dit proces werkende Chester Carlson, kreeg de onderneming een andere en de huidige naam: Xerox.